15:52 21.11.2018

Угорська New Work відкрила перший коворкінг в Україні

2 хв читати

Угорська компанія New Work Serviced Offices 16 листопада відкрила перший коворкінг в Україні, об'єкт площею 960 кв. м розмістився на третьому поверсі ТЦ Globus 2 на майдані Незалежності в Києві.

Як повідомила прес-служба ТЦ, до складу смарт-простору New Work Labs Globus входять переговорні кімнати, конференц-зал місткістю до 60 осіб, івент-зона, скайп-кімнати, кухня, острівці відпочинку, власний кава-бар.

"Резиденти отримують індивідуальний доступ до простору за допомогою мобільного додатку, завдяки використанню системи KISI..", - наголошується в повідомленні.

Крім того, резиденти коворкінгу в ТЦ Globus зможуть працювати не лише в київській локації, а й в Будапешті, Варшаві та Празі. Наразі компанія управляє 12 локаціями в Східній Європі.

За даними прес-служби, коворкінг пропонує тарифні плани від чотирьох годин на день до щомісячних тарифів з фіксованим індивідуальним робочим місцем або власним офісом для цілої команди. При цьому працювати в коворкінгу можна в режимі 24/7.

ТЦ "Глобус" введено в експлуатацію в 2001 році, складається з двох частин: Globus 1 і Globus 2. Його загальна площа становить 35,4 тис. кв. м, торгова - 18,58 тис. кв. м. Власниками ТЦ "Глобус" з 2008 року виступають три юридичні особи: ТОВ "Ділайт", ТОВ "Ділайт Плюс" і ТОВ "Ділайт Сіті", які належать великій європейській інвестиційній компанії London&Regional Properties.

New Work Labs (Угорщина) створена в 2012 році і займається наданням приміщень в форматі коворкінгу для потреб зростаючих компаній та окремих осіб.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА