16:32 08.12.2022

"Епіцентр" відкрив безкоштовний коворкінг "Незламний хаб" у Києві

1 хв читати
"Епіцентр" відкрив безкоштовний коворкінг "Незламний хаб" у Києві

Група компаній "Епіцентр" відкрила безкоштовний коворкінг "Незламний хаб" на понад 100 місць у ТЦ "Епіцентр" на пр. Степана Бандери, 11а у Києві, повідомила пресслужба групи.

"Торговельні об’єкти компанії “Епіцентр” оснащені власними генераторами, які дозволяють нам продовжувати роботу навіть за відсутності централізованого електропостачання. Щоб допомогти українцям пройти цей складний для країни період, ми вже запустили в усіх торговельних центрах станції підзарядки гаджетів, а зараз відкриємо повноцінний коворкінг на понад 100 робочих місць”,-повідомила PR-директор компанії "Епіцентр" Юлія Чудновець, яку цитує пресслужба.

За її словами, на території коворкінгу для відвідувачів працює безкоштовний wi-fi, обладнано зону для школярів, мінікав'ярню. Окрім того, кафе працює на першому поверсі ТЦ.

ТОВ "Епіцентр К" створено у 2003 році, відкрило свій перший гіпермаркет у Києві у грудні того ж року. Станом на початок листопада 2022 року мережа компанії об'єднувала 73 торгових об'єкти під брендами "Епіцентр" і "Нова Лінія" у різних регіонах країни.

Унаслідок бойових дій три ТЦ "Епіцентр" у Чернігові, Маріуполі та Бучі були дощенту знищені. Незважаючи на суттєві втрати, компанія активно допомагає країні. Загальна сума допомоги з початку широкомасштабного вторгнення в Україну перевищила 400 млн грн.

За даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, учасниками ТОВ "Епіцентр К" є Олександр Герега (51,3%), Галина Герега (47,97%) та Тетяна Суржик (0,73%).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни за добу 19 разів обстріляли Донецьку область - ОВА

Рятувальники ліквідували масштабні загоряння на Сумщині після ворожого обстрілу в суботу

Помірні дощі прийдуть в Україну найближчими днями

Росіяни просунулися на північний захід від Авдіївки після відступу ЗСУ з цього району - ISW

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА