18:18 21.11.2018

В "Укравтодорі" заявляють про закінчення акції протесту організації "Авто Євро Сила"

2 хв читати

Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") повідомляє про завершення акції протестів громадської організації "Авто Євро Сила" по всій Україні.

"Акції протестів учасників ГО "Авто Євро Сила" завершилися по всій Україні. Рух транспорту автодорогами державного значення здійснюється без обмежень", - йдеться в повідомленні "Укравтодору" на сторінці у Facebook (ситуація станом на 17:00).

Водночас у Черкаській області на км 198 автодороги Н-01 Київ - Знам’янка (виїзд із Сміли в напрямку Києва) триває акція протесту жителів міста Сміли. Вимоги протестувальників - незгода зі встановленими тарифами на газопостачання в місті.

Як повідомлялося, громадська організація "Авто Євро Сила" розпочала 20 листопада акції громадянської непокори в кожній області України з вимогою скасування законопроектів №8487 та №8488 про внесення змін до Податкового кодексу, який знизить акциз на легкові автомобілі, оскільки ті передбачають скасування коефіцієнта віку в розрахунку вартості акцизу.

20 листопада протестувальники-власники автомобілів з європейською реєстрацією перекривали низку доріг державного значення в 16 областях. Наступного дня в "Укравтодорі" повідомили про завершення акцій протесту з перекриттям доріг у дев’яти областях та продовження в сімох.

21 листопада в Національній поліції України заявили про наміри розблокувати рух дорогами, перекритими протестуючими власниками нерозмитнених автомобілів.

Громадська організація "Авто Євро Сила" цього дня ухвалила рішення припинити перший етап боротьби і перейти до підготовки до наступної акції "Вимагаємо вето президента!".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА