15:23 28.11.2018

Націоналісти знову намагаються блокувати роботу ТРЦ Ocean Plaza в Києві, одну людину доправили в поліцію для складання адмінпротоколу

2 хв читати
Націоналісти знову намагаються блокувати роботу ТРЦ Ocean Plaza в Києві, одну людину доправили в поліцію для складання адмінпротоколу

Активісти націоналістичних організацій у середу продовжують спроби блокування роботи ТРЦ Ocean Plaza в Києві, одну людину доправили в райуправління поліції для складання протоколу про адміністративне правопорушення, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у відділі комунікації Головного управління Нацполіції Києва.

"Вони зайшли в приміщення, намагалися заблокувати роботу інформаційного центру ТЦ. Одного з активних учасників поліція доставила в райуправління для складання протоколу про адміністративне порушення", - розповіли в поліції.

Нині активісти продовжують перебувати на території Ocean Plaza, сваряться зі співробітниками ТРЦ, але не вдаються до активних дій.

У главку наголосити, що правоохоронці надалі забезпечують правопорядок на місці, а в разі порушень реагуватимуть належним чином.

У свою чергу, як повідомляється на сторінці у Facebook Всеукраїнської громадської організації "Сокіл", представники якої продовжують акцію протесту в ТРЦ Ocean Plaza, перешкод роботі українських магазинів у ТРЦ немає.

"Магазини в Ocean Plaza працюють у нормальному режимі. Роботу ТРЦ не блокуємо, ми вимагаємо не платити оренду. Основною вимогою націоналістів є припинити фінансування тероризму та вбивства українських солдатів за рахунок коштів, які виводяться з України через зазначений торговельний центр", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, 27 листопада близько 50 людей проводили біля ТРЦ Ocean Plaza акцію із закликом розірвати відносини з російським бізнесом в Україні. Активісти склали біля входу до ТРЦ шини. Ввечері 26 листопада невідомі кинули кілька димових шашок на територію ТРЦ. Після задимлення відвідувачів комплексу почали евакуювати. Пожежі не було.

ТРЦ Ocean Plaza на вул. Антоновича, 176 у Києві загальною площею 165 тис. кв. м відкрито в грудні 2012 року, інвестиції сягнули близько $300 млн. Формальним власником об'єкта є ТОВ "ІС "Либідь", створене в 2009 році.

Згідно з даними держреєстру, кінцевими бенефіціарами ІС "Либідь" є Лілія Роттенберг та Андреа, Сюзана, Джейпракаш Валлабхі.

На початку червня цього року російське видання "Коммерсант" опублікувало статтю, в якій стверджувалося, що "ТПС Нерухомість", підконтрольна російським бізнесменам Ігорю Ротенбергу, Олександру Пономаренку та Олександру Скоробогатьку, провадить переговори з українською інвесткомпанією Dragon Capital щодо продажу Ocean Plaza.

Виручка ІС "Либідь" у 2017 році зросла на 24,1% - до 1,086 млрд грн, а чистий збиток скоротився вшестеро - до 82,55 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Суд ухвалив вирок голові компанії "Metalhouse LLC" і його спільнику за співпрацю з бізнесменом Курченком

Росіяни обстріляли п'ять громад у прикордонні, є руйнування й поранені

ДБР викрило групу шахраїв, які виманюють у людей гроші під виглядом співробітників Бюро

У Нью-Йорку чоловік спробував вчинити самоспалення поблизу будівлі суду, де слухають справу Трампа

20 квітня: Яке сьогодні свято, все про цей день

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА