14:35 03.12.2018

Поліція доправила до відділення п’ятьох осіб, які брали участь у пікеті телеканалу "НАШ" у Києві

2 хв читати
Поліція доправила до відділення п’ятьох осіб, які брали участь у пікеті телеканалу "НАШ" у Києві

У Києві біля телеканалу "НАШ" представники націоналістичних організацій проводять незапланований пікет, поліція доправила до відділення п’ятьох осіб для надання пояснень.

"УНА-УНСО блокують роботу каналу "НАШ", - зазначено на сторінці телеканалу в соцмережі Facebook у понеділок.

Як стало відомо агентству "Інтерфакс-Україна", активісти націоналістичної організації прийшли до будівлі телеканалу з прапорцями та хотіли натягнути колючий дріт, але їм завадили правоохоронці.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко, акція біля телеканалу "НАШ" була не запланована.

"Поліція виїхала, ситуація спокійна. П’ятьох осіб для надання пояснень доправили до управління поліції", - повідомив він.

Водночас у відділі зі зв'язків з громадськістю телеканалу "НАШ" повідомили, що невідомі люди, які називають себе представниками УНА-УНСО, заблокували вхід до будівлі каналу "НАШ" і перешкоджають журналістській діяльності. "Невідомі люди заважають роботі журналістів: вони перекрили вхід до каналу, висловлюють своє бачення та диктують, що саме має бути в ефірі і яких гостей запрошувати. Заблокували доступ гостей і співробітників", - йдеться в повідомленні.

Керівник телеканалу Тигран Мартиросян вийшов до протестувальників і наголосив, що телеканал веде відкриту і прозору інформаційну політику. "Ми є незалежною медіаплатформою для діалогу всіх політичних сил України", - наводить його слова у відділі зі зв'язків із громадськістю телеканалу "НАШ".

У свою чергу генеральний директор медіаплатформи "НАШ" Олена Рудик зауважила, що діяльність медіаплатформи здійснюється в рамках чинного українського законодавства, а люди, які заважають роботі журналістів і намагаються втрутитися до інформаційної політики, здійснюють протизаконні дії.

Як повідомлялося, телеканал "НАШ" розпочав мовлення 7 листопада, у кабельних мережах і на супутнику (там де раніше здійснював мовлення телеканал "Максі ТВ"). Основним бенефіціаром телеканалу є народний депутат Євген Мураєв.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА