15:50 03.12.2018

У священнослужителів УПЦ (МП) у Житомирській області тривають обшуки

1 хв читати
У священнослужителів УПЦ (МП) у Житомирській області тривають обшуки

У священнослужителів Української православної церкви (Московського патріархату) в Житомирській області тривають обшуки в рамках того ж фактового кримінального провадження, за яким проводилися слідчі дії у митрополита Павла.

Як розповіло агентству "Інтерфакс-Україна" джерело, слідчі дії відбуваються у рамках розпочатого за ч.2 ст.161 Кримінального кодексу України (порушення рівноправності громадян залежно від расової, національної приналежності, релігійних переконань, розпалювання міжконфесійної ворожнечі).

За інформацією джерела, обшуки у священнослужителів проводяться не лише в Житомирській області.

Як повідомлялося, 30 листопада 2018 року співробітники Служби безпеки України провели обшуки за місцем проживання намісника Києво-Печерської лаври митрополита Української православної церкви (Московського патріархату) Павла в рамках справи про розпалювання міжконфесійної ворожнечі (ст.161 КК України).

У свою чергу інформаційно-просвітницький відділ УПЦ (МП) повідомив: "30 листопада 2018 року в 9-й годині ранку на територію підсобного господарства Києво-Печерської лаври в с.Вороньки Бориспільського району Київської області прибули три автобуси з представниками СБУ для проведення обшуку".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА