13:46 05.12.2018

Турчинов: 8 випущених модернізованих ракет ЗРК С-125 уразили 8 надводних цілей

1 хв читати
Турчинов: 8 випущених модернізованих ракет ЗРК С-125 уразили 8 надводних цілей

Під час випробувань, що відбулися на півдні України, було відпрацьовано берегову оборону за допомогою зенітно-ракетних комплексів С-125, що пройшли глибоку модернізацію на підприємствах українського ОПК, зокрема було перевірено надійність ураження плавзасобів умовного противника цими ракетними комплексами, повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов.

"За результатами ураження плавзасобів модернізовані С-125 довели свою ефективність. Відбулось вісім пусків, під час яких було знищено вісім надводних цілей. Це дуже гарний результат, який доводить, що ці модернізовані комплекси здатні забезпечити надійний захист від агресії як з повітря, так і з моря, та значно посилять берегову оборону Чорноморського та Азовського узбережжя", - наголосив О.Турчинов після закінчення випробувань на військовому полігоні в Одеській області, повідомляє прес-служба РНБО.

Після завершення випробувань він провів нараду з провідними розробниками ракетної техніки і військовим керівництвом для визначення пріоритетних напрямів посилення захисту Чорноморсько-Азовського регіону.

Нарада відбулася в новому командно-штабному пересувному спеціальному телекомунікаційному комплексі, який був задіяний для координації ракетних стрільб.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА