14:56 12.12.2018

У будинку "Страсбурзького стрілка" знайшли гвинтівку і гранату, затримано чотирьох родичів - прокурор

1 хв читати

В будинку, в якому проживав стрілок зі Страсбурга, під час обшуків виявили зброю, повідомляє в середу газета "Фігаро" з посиланням на прокурора Парижа Ремі Ейтца.

За його словами, в будинку були граната, малокаліберна гвинтівка, чотири ножі, зокрема й два мисливських, а також боєприпаси.

Зброю виявили в будинку ще у вівторок вранці, коли поліція, в рамках розслідування справи про вбивство, хотіла затримати стрілка.

Прокурор заявив, що чотирьох родичів підозрюваного затримано та заарештовано. Раніше газета "Фігаро" повідомляла, що поліція затримала двох братів стрілка.

У місцях, які часто відвідував стрілок, проведено обшуки.

Прокурор уточнив, що внаслідок нападу загинули двоє людей, а ще одна людина померла пізніше.

Стрілянина в Страсбурзі сталася у вівторок увечері. Особу стрільця встановлено. За словами глави МВС Крістофа Кастанера, йдеться про людину, яку у Франції і ФРН було раніше визнано винно у не пов'язаних із тероризмом злочинах. ЗМІ називають затриманого Шерифом Шекатом.

Держсекретар у міністерстві внутрішніх справ Франції Лоран Нуньєс повідомляв, що під час операції із затримання злочинця було заарештовано п'ятьох осіб, сам стрілець міг полишити територію Франції і податися до Німеччини.

Поліція і жандарми продовжують пошуки злочинця.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА