13:36 14.12.2018

Поліція затримала чоловіка, який розбив вікно в КМДА у п'ятницю

1 хв читати
Поліція затримала чоловіка, який розбив вікно в КМДА у п'ятницю

Поліцейські затримали чоловіка, який розбив вікно в приміщенні Київської міської державної адміністрації на вул. Хрещатик - це уродженець Криму, який багаторазово, але безуспішно звертався до органів влади по допомогу у відновленні документів.

"Співробітники поліції охорони затримали правопорушника на місці події. Чоловік розбив пляшками вікно адміністративної будівлі, а вчинок пояснив тим, що неодноразово звертався до співробітників установи по допомогу у відновленні документів, але йому щоразу відмовляли. Правопорушником є 43-річний уродженець Криму", - повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Раніше чоловік у поле зору правоохоронців не потрапляв.

За фактом хуліганства розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає обмеження волі на термін до п'яти років. Затриманому повідомлено про підозру, слідчий готує клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу.

Раніше у п'ятницю керуючий справами секретаріату Київради Ігор Хацевич повідомив, що невідомі розбили вікна в будівлі КМДА, де розташована також Київська міськрада.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА