21:29 15.12.2018

Під час проведення Об'єднавчого собору УПЦ у Києві порушень не зафіксовано

1 хв читати
Під час проведення Об'єднавчого собору УПЦ у Києві порушень не зафіксовано

Порушень під час проведення Об'єднавчого собору УПЦ на Софійській площі в Києві не зафіксовано, повідомили в прес-службі Національної поліції України в Києві.

"Порушень порядку під час заходу в Києві не зафіксовано", - йдеться в повідомленні на сайті Нацполіціі м.Києва в суботу ввечері.

Керівник поліції Києва Андрій Крищенко висловив подяку віруючим за розуміння щодо посилених превентивних заходів, а працівникам поліції - за "відмінне виконання професійних обов'язків і недопущення конфліктів і провокацій".

За словами А.Крищенка, всього охорону громадського порядку під час Об'єднавчого собору забезпечували близько 4 тис. правоохоронців, а участь у заході взяли близько 35 тис. людей.

Також до підтримки безпеки були задіяні співробітники ДСНС і військовослужбовці Нацгвардії.

"Більше 1,5 тис. військовослужбовців Національної гвардії України забезпечили правопорядок у центральній частині міста Києва під час проведення Об'єднавчого собору УПЦ", - йдеться в повідомленні на сторінці Нацгвардії України в Фейсбук у суботу ввечері.

Підкреслюється, що військові правоохоронці несли службу на Софійській площі, на вулицях, що примикають до неї, на 5 прилеглих станціях метрополітену і на залізничному вокзалі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА