08:42 22.12.2018

Затримано двох підозрюваних у запуску безпілотників, які блокували роботу лондонського аеропорту

1 хв читати
Затримано двох підозрюваних у запуску безпілотників, які блокували роботу лондонського аеропорту

Британські поліцейські затримали перших підозрюваних у причетності до запуску безпілотних апаратів у лондонському аеропорту Гатвік, який останніми днями був паралізований через скасування рейсів.

Як передає британська телерадіомовна корпорація Бі-бі-сі, арешти поліція провела пізно ввечері в п'ятницю.

"У рамках розслідування злочинного використання безпілотників, яке серйозно порушило польоти в аеропорт Гатвік і з нього, поліція Сассекса затримала двох осіб", - сказано в заяві поліції графства.

Про заарештованих нічого не повідомляється. Розслідування триває, поліція створює умови, щоб нівелювати загрозу нових "вторгнень безпілотників", сказано в заяві.

Поліція також просить негайно зв'язатися з нею тих, у кого є будь-яка інформація про атаку безпілотників.

Аеропорт Гатвік припинив роботу о 21:03 за місцевим часом у середу, потім на короткий проміжок часу аеропорт відкрився, а о 03:45 за лондонським часом знову призупинив роботу. В результаті рейси, що прямували в Гатвік, були перенаправлені в інші аеропорти. Багато пасажирів, чиї рейси мали вилетіти з аеропорту, провели кілька годин у літаках, але так і не змогли покинути аеропорт. Пізніше аеропорт відновив роботу. Загалом із середи безпілотники біля аеропорту помічали більше 50 разів.

Збій роботи аеропорту порушив плани більше 120 тис. пасажирів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА