22:18 25.12.2018

Бойовики розмістили 22 системи "Град" у Луганській області

1 хв читати
Бойовики розмістили 22 системи "Град" у Луганській області

Спостережна місія ОБСЄ зафіксувала недалеко від Луганська серед озброєння бойовиків реактивні системи залпового вогню (РСЗВ) БМ-21 "Град", розміщені з порушенням ліній відведення важкого озброєння, узгоджених мінськими угодами, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил у Facebook.

"22 грудня 2018 року БПЛА моніторингової місії ОБСЄ зафіксував неподалік від Хрустального (колишній Красний Луч) 22 реактивні системи залпового вогню (БМ-21 "Град", 122 мм)", - йдеться в повідомленні.

У прес-центрі також нагадали, що в звітах від 17 і 22 листопада 2018 року ОБСЄ вже відзначала скупчення бойовиками поблизу цього населеного пункту систем залпового вогню. Тоді їх було 16 і 21.

Також за лінією відведення в постійному місці зберігання важкого озброєння в непідконтрольному Україні районі Луганської області ОБСЄ зафіксувала відсутність певної кількості важкого озброєння.

"Бракує 14 одиниць самохідних гаубиць (2С1), 10 буксирувальних гаубиць (дев'яти Д-30 "Жаба", 122 мм і однієї 2А65 "Мста-Б", 152 мм), а також чотирьох одиниць РСЗО", - відзначили в СЦКК.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА