19:51 26.12.2018

Усі органи МВС продовжують роботу в посиленому режимі після припинення воєнного стану

2 хв читати
Усі органи МВС продовжують роботу в посиленому режимі після припинення воєнного стану

Дію правового режиму воєнного стану призупинено в 10 областях України, проте всі органи системи Міністерства внутрішніх справ продовжують нести службу в посиленому варіанті, повідомляється на сторінці МВС України в соцмережі Facebook з посиланням на першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового.

"Беручи до уваги складну безпекову ситуацію, всі органи системи МВС продовжують працювати в посиленому варіанті несення служби. Зокрема, рішенням РНБО продовжено дію обмежувальних заходів Держприкордонслужби в'їзду в Україну чоловіків - громадян Росії. З початку введення воєнного стану не допущено в'їзд на територію України 1616 громадян РФ, в тому числі в областях, де введено воєнний стан - 866. Російською стороною повернутий 351 громадянин України", - заявив С.Яровий в середу

За словами першого заступника міністра, в областях, де було введено воєнний стан, зафіксовано зменшення кількості кримінальних злочинів на 20%, в тому числі тяжких та особливо тяжких на 23%, в тому числі тяжких тілесних ушкоджень на 37%, розбоїв на 29%, грабежів на 27%, крадіжок на 23%, незаконних заволодінь транспортними засобами на 47%, порушень правил безпеки дорожнього руху на 49%. Розкрито більше фактів незаконного поводження зі зброєю (на 26%) і збуту наркотичних засобів (на 35%).

Як повідомлялося, президент України Петро Порошенко заявив про завершення дії воєнного стану в 10 областях країни з 14:00 26 грудня.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА