21:00 03.01.2019

Затримано водія цистерни, причетного до смертельної ДТП у Львівській області

1 хв читати
Затримано водія цистерни, причетного до смертельної ДТП у Львівській області

Поліція затримала 29-річного водія цистерни, причетного до смертельної ДТП на трасі Львів - Шегині.

Як повідомляє в четвер відділ комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області, незабаром чоловікові оберуть запобіжний захід.

Також поліція повідомляє, що число потерпілих збільшилося до 10 осіб.

Як повідомлялося, вранці 3 січня в потрійному ДТП на Львівщині 2 людини загинули і 9 були госпіталізовані. Всі вони - жителі Львівської та Івано-Франківської областей.

За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Також прокуратура Львівської області розслідує факт порушення посадовими особами ДП "Львівський облавтодор" правил забезпечення дорожнього руху, який призвів до ДТП з двома загиблими, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

За даними прокуратури, дорожнє покриття в місці аварії знаходилося в неналежному стані, в тому числі і в зв'язку з тим, що дорожні служби не розчистили дорогу.

Досудове розслідування в даному виробництві доручено слідчому управлінню головного управління Національної поліції Львівської області.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА