13:08 04.01.2019

Начальник матзабезпечення запорізького ДП "МіГремонт" попався на хабарі - військова прокуратура

1 хв читати
Начальник матзабезпечення запорізького ДП "МіГремонт" попався на хабарі - військова прокуратура

Правоохоронці викрили факт вимагання та одержання неправомірної вигоди начальником матеріально-технічного забезпечення держпідприємства "Запорізький державний авіаційний ремонтний завод "МіГремонт" державного концерну "Укроборонпром".

"Встановлено, що за безперешкодне укладання договорів на постачання продукції до ДП "ЗДАРЗ "МіГремонт" посадова особа державного підприємства вимагала від директора приватного підприємства 10% від суми договору", - повідомляє в п'ятницю прес-служба Військової прокуратури Південного регіону України.

В інформації зазначається, що в грудні 2018 року начальник відділу держпідприємства отримав частину неправомірної вигоди в розмірі 4,7 тис. грн, передання якої відбувалося під контролем правоохоронних органів.

"4 січня 2019 року після отримання другої частини обумовленої суми хабара в розмірі 3 тис. грн чиновника затримали в порядку ст. 208 КПК України. Здійснюються першочергові слідчі дії. Військова прокуратура зазначеній особі готує повідомлення про підозру в скоєнні корупційного злочину та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває", - поінформували у відомстві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА