13:18 04.01.2019

У Борисполі грабіжник вимагав у дівчини пін-коди від її банківських карт, погрожуючи шприцем зі смертельною ін'єкцією

1 хв читати
У Борисполі грабіжник вимагав у дівчини пін-коди від її банківських карт, погрожуючи шприцем зі смертельною ін'єкцією

У м. Бориспіль Київської області чоловік у медичній масці напав на 18-річну дівчину, відібрав у неї мобільний телефон, гроші та банківські картки і, погрожуючи шприцем, вимагав пін-код від банківських карток.

Як повідомляє в п'ятницю відділ комунікації поліції в Київській області, напад стався напередодні близько 19:00 на одній з вулиць м.Бориспіль.

Після повідомлення про напад на розшук зловмисника були орієнтовані загони поліції.

"Заявниця описала прикмети нападника і вказала напрямок, за яким він зник. Правоохоронці розшукували міцного чоловіка в темному верхньому одязі і з капюшоном на голові", - зазначено в повідомленні.

Оперативники Бориспільського відділу поліції затримали зловмисника за "гарячими слідами". Ним виявився 32-річний уродженець Полтавщини, який тимчасово проживає в Києві, який вже мав проблеми з законом.

"Під час поверхневого огляду поліцейські вилучили у нього речові докази: шприц, ампули, медичну маску, гроші та інше майно, викрадене у дівчини", - зазначено в повідомленні.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про оголошення підозри молодій людині та обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Триває слідство.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА