17:01 23.01.2019

Транспортний колапс утворився на дорогах Київщини через снігопад, попереджають у Патрульній поліції і закликають стежити за повідомленнями про стан проїзду

2 хв читати
Транспортний колапс утворився на дорогах Київщини через снігопад, попереджають у Патрульній поліції і закликають стежити за повідомленнями про стан проїзду

Внаслідок сильного і тривалого снігопаду на дорогах Київської області утворився транспортний колапс, у зв'язку з чим екіпажі патрульної поліції області надають допомогу громадянам, які потрапили в скрутне становище, і супроводжують колони зі снігоприбиральною технікою.

"Зараз у регіоні сніжить і на дорогах Київщини утворився транспортний колапс. Щоб подолати наслідки негоди ми маємо працювати спільно, злагоджено і дружно з іншими службами. Для цього патрульні супроводжують колони зі снігоприбиральною технікою, сприяють безперешкодній роботі, гарантують безпеку дорожнього руху в місцях обмеження, надають допомогу громадянам, які потрапили в скрутне становище", - повідомляє прес-служба Патрульній поліції Київської області в середу вдень на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

У зв'язку зі сформованою ситуацією в відомстві закликали громадян стежити за повідомленнями про стан проїзду дорогами області.

Водночас у столичному главку Держслужби України з НС поінформували, що станом на 16.00 середи через погіршення погодних умов рятувальники Київського гарнізону залучаються для надання допомоги водіям транспортних засобів на проблемних ділянках доріг.

"Станом на 16:00 столичними рятувальниками надано допомогу із буксирування 30 одиниць автотранспортної техніки, які не змогли зрушити з місця. Рятувальники несуть службу в звичайному режимі - 24 години на добу... Щоб не допустити ускладнення руху на автошляхах столиці, рятувальники чергують на проблемних ділянках доріг (на спусках, підйомах), а саме: на вул. Олени Теліги та на вул. Академіка Заболотного", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сайті ГУ ДСНС у Києві.

Також у відомстві нагадали, що зв'язку з ускладненням погодних умов обмежено в'їзд вантажних транспортних засобів до Києва з 16:00 до 21:00 середи в межах міста на всіх основних напрямках.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Президент та перша леді у Славутичі відвідали гімназію та підприємство переселенців з Маріуполя

Глава Пентагону оголосив про виділення найбільшого пакета військової допомоги Україні - на $6 млрд

Втрати ЧАЕС унаслідок російської окупації сягнули 3 млрд грн - міністр Стрілець

Українська авіація за добу завдала ударів по 11 місцях скупчення окупантів

Умєров: На "Рамштайн-21" Україна закликала партнерів надати необхідне озброєння та обговорила питання логістики

Окупанти за добу завдали одного ракетного та 67 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

Глави МЗС України та Іспанії обговорили кроки щодо посилення української протиповітряної оборони

Зеленський доручив Кубракову опрацювати питання прямого залізничного сполучення "Славутич - Київ"

На авдіївському напрямку за добу відбито 23 атаки окупантів

Шмигаль обговорив із главою МЗС Латвії євроінтеграцію України та конфіскацію російських активів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА