19:39 28.01.2019

Facebook посилить протидію втручанню в вибори до Європарламенту

2 хв читати
Facebook посилить протидію втручанню в вибори до Європарламенту

Facebook пообіцяв наприкінці березня підключити додаткові інструменти для протидії втручанню в вибори до Європейського парламенту, йдеться в заяві компанії, поширеній у понеділок.

"Напередодні виборів до Європейського парламенту ми в кінці березня підключимо додаткові інструменти на території ЄС з метою запобігання іноземного втручання і зробимо політичну рекламу в Facebook більш транспарентною", - наголошується в ньому.

Також подібні інструменти будуть введені в дію перед виборами в Індії, Україні та Ізраїлі.

Компанія заявила, що всі клієнти, які спробують придбати у Facebook майданчик для політичної реклами, повинні будуть підтвердити свою особистість.

"Ми надамо людям більше інформації, пов'язаної з політичною рекламою, і ми створимо бібліотеку такої реклами із загальним доступом до неї, в якій дані будуть зберігатися до семи років", - підкреслюється в заяві.

У ній також уточнюється, що в "бібліотеці реклами" можна буде отримати інформацію щодо тих користувачів, які її переглядали, включаючи їх вік, стать і місце розташування, а також дані про бюджет на рекламу.

Окрім іншого, компанія збирається ввести функцію, завдяки якій користувачі зможуть отримувати детальну інформацію з приводу посилання в новинній стрічці, яке переглядається. Ця інформація буде вбудована під посиланням і отримає назву "про цю статтю". Також Facebook спробує скоротити кількість посилань з кричущими заголовками (клікбейтами).

Крім того, в Facebook мають намір посилити перевірку фактів у публікаціях за допомогою розширення програми, яка займається цим в компанії. Вона зазначає, що нині ця програма може перевіряти контент 16 мовами. У тому випадку, якщо співробітник Facebook оцінить, наприклад, новину, фотографію або відео як такі, що вводять в оману контент, то це посилання буде показано меншій кількості користувачів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Нью-Йорку чоловік спробував вчинити самоспалення поблизу будівлі суду, де слухають справу Трампа

20 квітня: Яке сьогодні свято, все про цей день

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА