12:46 01.02.2019

Працівника лісгоспу затримано під час одержання хабара - прокуратура

2 хв читати
Працівника лісгоспу затримано під час одержання хабара - прокуратура

Військова прокуратура затримала працівника держпідприємства "Олевський лісгосп АПК" під час одержання хабара розміром 8,6 тис. грн, повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

"За процесуального керівництва військової прокуратури Житомирського гарнізону Центрального регіону України та оперативного супроводу працівників управління захисту економіки в Житомирській області слідчі слідчого відділу УСБУ в Житомирській області задокументували факт одержання неправомірної вигоди, поєднаного з вимаганням, майстром лісу одного з державних підприємств ДП "Олевський лісгосп АПК", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на офіційному сайті Військової прокуратури Центрального регіону України в четвер увечері.

За словами працівників військової прокуратури, співробітник лісгоспу вимагав хабар за непритягнення до адмінвідповідальності громадянина, що здійснював незаконну лісозаготівлю на території державного лісгоспу.

"Зазначена службова особа в грудні 2018 року висунула громадянину України протиправну вимогу про надання йому неправомірної вигоди у розмірі 10 000 грн за невжиття заходів щодо притягнення останнього до адміністративної відповідальності та за подальшу безперешкодну лісозаготівлю на території Олевського району", - зазначили в прокуратурі.

Пізніше підозрюваний зменшив суму й одержав її двома "траншами".

"Після останньої передачі грошових коштів правопорушника затримано в порядку ст. 208 КПК України", - розповіли в прокуратурі.

"Затриманому готують повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відстороненням від обійманої посади", - підсумували в прокуратурі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок нічного удару по Харкову поранено двох людей, окупанти завдали ударів і по центру Золочева

Окупанти вдарили по житловому комплексу в Харкові, поки що без постраждалих

НАТО не планує розміщувати американську ядерну зброю в інших країнах - Столтенберг

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА