07:09 03.02.2019

У Закарпатській області захворюваність на грип перевищила епідпоріг

1 хв читати
У Закарпатській області захворюваність на грип перевищила епідпоріг

У Закарпатській області захворюваність на грип перевищила епідпоріг на 21%, йдеться на сайті голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

Відзначається, що показник захворюваності становить 657 на 100 тис. населення.

"Протягом тижня (станом на п'ятницю, 1 лютого) до медичних закладів Закарпаття з симптомами гострої респіраторної вірусної інфекції (ГРВІ) звернулося 8 тис. 281 осіб, що на 52% більше, ніж за попередні сім днів", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, 65% з усіх хворих - це діти до 17 років, з них кількість дітей від 5 до 14 років досягла 73%. Географія найбільшого поширення хвороби серед дітей - Свалявщина, Рахівщина, Мукачівський і Мукачево.

Епідемічні пороги перевищені у Воловецькому районі в 6 разів, в Міжгірському - в 2 рази, в Ужгородському - на 42%, у Виноградівському - на 56%, у Великоберезнянському - на 19%.

Подовжено карантин ще на тиждень у школах Ужгорода, Ужгородського району, деяких навчальних закладах Воловецького району, а також школах Виноградівського, Міжгірського, Іршавського, Великоберезнянського, Берегівського та Рахівського районів. Подовжено канікули до 8 лютого в школах Тячівського району.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА