07:49 03.02.2019

В Одесі затримали підозрюваних у збуті вогнепальної зброї та боєприпасів

1 хв читати
В Одесі затримали підозрюваних у збуті вогнепальної зброї та боєприпасів

В Одесі співробітники Служби безпеки затримали трьох осіб, підозрюваних у збуті вогнепальної зброї і боєприпасів, повідомляє Управління Служби безпеки України в Одеській області в Facebook.

"Оперативники спецслужби встановили, що учасники групи з числа місцевих жителів реалізовували засоби ураження клієнтам на "чорному ринку", зокрема, представникам кримінальних кіл. Замовників вони підшукували через Інтернет", - йдеться в повідомленні.

Співробітники СБ України задокументували факти реалізації зловмисниками пістолета Макарова з патронами і ручну осколкову гранату із запалом.

"Під час санкціонованих слідчих дій в приміщеннях фігурантів справи співробітники СБ України вилучили велику кількість патронів різного калібру, запчастин до вогнепальної зброї, обладнання для переробки зброї і розфасовані наркотичні речовини загальною вагою шістсот грамів", - зазначають правоохоронці.

Також у одного із зловмисників також вилучено військовий квиток, виданий так званим "Міністерством оборони ДНР". Наразі триває перевірка його причетності до злочинів, скоєних у складі незаконних збройних формувань терористичної організації "ДНР".

Затриманим зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для встановлення і притягнення до відповідальності всіх учасників угруповання.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА