11:16 11.02.2019

Рищука тимчасово відсторонено з посади заступника голови Херсонської ОДА на час розслідування вбивства Гандзюк

2 хв читати
Рищука тимчасово відсторонено з посади заступника голови Херсонської ОДА на час розслідування вбивства Гандзюк

 Голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв повідомив, що задовольнив заяву свого заступника Євгена Рищука про тимчасове відсторонення від посади на час розслідування справи про вбивство активістки, радника мера Херсона Катерини Гандзюк.

"Узгоджено Євгену Рищуку його заяву про тимчасове відсторонення на час розслідування справи про вбивство Катерини Гандзюк! Упевнений, Євгену Миколайовичу нічого приховувати і він налаштований на максимальне сприяння і відкритість під час слідства!", - написав А.Гордєєв на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок вранці.

Народний депутат (фракція "БПП") Мустафа Найєм на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав, що Є.Рищук подав у відставку з посади заступника голови ОДА.

"Главі Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру вручили підозру у справі Катерини Гандзюк. Також у відставку подав заступник голови Херсонської обласної адміністрації Євген Рищук. Раніше активісти і друзі Катерини Гандзюк називали обох чиновників серед підозрюваних у замовному вбивстві", - написав нардеп.

Як повідомлялося, 28 січня 2019 року батько загиблої радниці мера Херсона К.Гандзюк Віктор Гандзюк на засіданні ТСК Верховної Ради з контролю за розслідуванням нападів на громадських активістів висловив сподівання, що партії "Блок Петра Порошенка" і "Батьківщина" припинять політичне співробітництво з членами цих партій з Херсонської обласної ради та державної обласної адміністрації, які співпрацюють з підозрюваним в організації вбивства його дочки.

За словами В.Гандзюка, з цим підозрюваним співпрацюють голова Херсонської обласної ради, член партії "Батьківщина" В.Мангер, голова Херсонської обласної державної адміністрації, член "Блоку Петра Порошенка" Андрій Гордєєв, його заступник Євген Рищук. "Ці люди мають зникнути з політичного обрію. Вони скомпрометовані назавжди", - сказав батько вбитої активістки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА