10:02 15.02.2019

Мангер, підозрюваний у справі Гандзюк, намагається дискредитувати Службу безпеки - СБУ

2 хв читати
Мангер, підозрюваний у справі Гандзюк, намагається дискредитувати Службу безпеки - СБУ

Підозрюваний у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства громадської активістки Катерини Ганздюк Владислав Мангер намагається дискредитувати Службу безпеки України, слідчі якої здійснюють досудове розслідування у цій справі. Про це заявила прес-служба СБУ.

"3 лютого 2019 року під час судового розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою підозрюваний у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства громадської активістки Катерини Ганздюк Владислав Мангер заявив про начебто причетність до вказаного злочину співробітника Служби безпеки України Данила Доценка. Твердження Мангера, які він нічим не обґрунтував, є його наміром дискредитувати Службу безпеки України. Під час досудового слідства слідчими зібрано достатньо даних, які стали підставою для вручення Мангеру повідомлення про підозру в організації вбивства Гандзюк", - сказано у повідомленні прес-служби.

Як зазначає прес-служба СБУ, у ході досудового розслідування вказаного кримінального провадження жодних даних, які б свідчили про причетність до злочину, вчиненого щодо Гандзюк, Доценка чи інших співробітників СБУ отримано не було. Жодна особа, зокрема і сам Мангер, із заявою про вчинення злочину щодо Гандзюк Доценком чи будь-яким іншим співробітником до СБ України не звертався.

Служба безпеки вважає, що цією заявою підозрюваний виключно намагається уникнути кримінальної відповідальності за вчинений злочин.

"Твердження Мангера будуть ретельно перевірені в ході досудового розслідування кримінального провадження за фактом умисного вбивства Гандзюк, у суворій відповідності із вимогами КПК України. В тому числі шляхом проведення судових психологічних експертиз із використанням комп’ютерного поліграфа, у разі отримання відповідної згоди від Мангера та інших осіб, про причетність до злочину яких він вказує", - зазначає прес-служба СБУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА