13:00 22.02.2019

САП підтвердила обшуки у посадових осіб Полтавської області в рамках справи про організацію схеми хабарництва

1 хв читати
САП підтвердила обшуки у посадових осіб Полтавської області в рамках справи про організацію схеми хабарництва

Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) підтвердила проведення обшуків у службових осіб Полтавської області в рамках кримінального провадження щодо організації схеми одержання неправомірної вигоди.

"Спеціалізована антикорупційна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо організації схеми одержання неправомірної вигоди посадовими особами Полтавської області. У рамках зазначеного кримінального провадження з метою встановлення обставин, які... підлягають доказуванню, детективами НАБУ здійснюється низка узгоджених прокурорами САП і санкціонованих судом обшуків", - йдеться в повідомленні САП на сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

Зазначається, що наразі в кримінальному провадженні нікому про підозру не повідомлялося. Досудове розслідування триває.

САП не повідомляє конкретних посад та імен осіб, у яких відбувалися обшуки.

Раніше цього дня місцеве інтернет-видання "Коло" з посиланням на власні джерела повідомило, що співробітники НАБУ в п'ятницю здійснюють обшуки в будівлі Полтавської обласної державної адміністрації (ОДА), зокрема в кабінеті голови ОДА Валерія Головка та його першого заступника Андрія Пісоцького.

Інша місцеве видання "Зміст" зазначає, що обшуки, ймовірно, здійснюються в рамках досудового розслідування за ознаками правопорушення, передбаченого ч 4. ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА