18:30 22.02.2019

Омелян назвав справу проти нього театром абсурду

1 хв читати
Омелян назвав справу проти нього театром абсурду

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявляє, що обвинувальний акт стосовно нього є частиною програми з його дискредитації та імітацією боротьби з корупцією в державі.

"Театр абсурду, хоча й непогано зрежисований, але все-таки абсурду, триває ... Кошти, витрачені НАБУ на "справу Омеляна", перевищують те, що вони вважають "незаконним збагаченням", у рази... Ви можете дискредитувати мене особисто, але дискредитуєте НАБУ як інституцію набагато сильніше", - написав В.Омелян на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

"Справа проти одного реального корупціонера зробила б із НАБУ героя. Справа НАБУ проти Омеляна - сміх і гріх. Сміх - мій, гріх - ваш", - додав міністр.

При цьому він зазначив, що проти нього, як і проти Уляни Супрун, "людей, які ініціюють і здійснюють реформи, ведеться така безпринципна і низька гра". "Дорожній фонд працює, дороги відбудовуються, люди мають можливість подорожувати літаками дешевше, ніж будь-коли. Дедалі більше іноземних компаній відкривають Україну... Вантажопотік у портах зростає, незважаючи на блокаду Азову. Це все зробили я і моя команда. За це я отримав декілька хвиль інформаційних кампаній із моєї дискредитації, переслідування членів моєї родини, справу НАБУ", - заявив В.Омелян.

Він також пообіцяв повідомити деякі подробиці про керівництво НАБУ "і їхніх друзів" після виборів, "щоб не розгойдувати човен".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА