19:06 03.03.2019

Український військовий поранений на Донбасі

1 хв читати
Український військовий поранений на Донбасі

Незаконні збройні формування вісім разів відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил у неділю станом на 18:00, застосовуючи при цьому заборонене мінськими домовленостями озброєння, один український військовослужбовець отримав поранення.

"У результаті обстрілу один наш захисник був поранений. На обстріли противника наші захисники щоразу відповідали адекватним вогнем. Втрати противника уточнюються", - повідомляється на сторінці Операції Об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

Бойовики обстріляли позиції українських військ поблизу с.Водяне Волноваського району Донецької області з мінометів калібрів 120 і 82 мм, біля с.Гнутове Маріупольської міськради - з 82-мм мінометів. З 120-мм мінометів були обстріляні позиції у сіл Новозванівка і Новоолександрівка, а також м. Золотов Попаснянського району Луганської області, з 82-мм мінометів озброєння бойових машин піхоти і великокаліберних кулеметів - у м.Попасна.

З мінометів калібру 120 мм і автоматичних станкових гранатометів були обстріляні позиції Об'єднаних сил у сел. Новолуганське Бахмутського району Донецької області, з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї – навколо с.Кримське Новоайдарського району Луганської області.

"Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових", - йдеться в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА