07:49 04.03.2019

У Ківерцівському районі Волині під час переслідування правопорушника в ДТП постраждав поліцейський

2 хв читати
У Ківерцівському районі Волині під час переслідування правопорушника в ДТП постраждав поліцейський

На Волині під час переслідування правопорушника в ДТП потрапив співробітник поліції, потерпілий госпіталізований, повідомили в секторі комунікації поліції Волинської області.

"Учора на автодорозі в с.Тростянець сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів "BMW X5", за кермом якого перебував 42-річний житель Луцького району, і службового автомобіля Ківерцівського відділу поліції "Isuzu D-Max". У ДТП постраждав 43-річний інспектор сектора реагування патрульної поліції, механічні пошкодження отримали обидва транспортні засоби", - сказано в повідомленні на сайті відомства в неділю.

В інформації зазначається, що автопригода сталася близько 17.00 суботи. На місце події відразу ж виїхало керівництво поліції Волині, Ківерцівського відділу поліції, співробітники відділу інспекції з особового складу та слідчо-оперативна група ГУНП в області.

Поліцейські з'ясували, що екіпаж сектора реагування патрульної поліції при здійсненні патрулювання на автодорозі в с.Тростянець виявив автомобіль "BMW X5", який, порушуючи правила обгону, створював аварійну ситуацію і наражав на небезпеку інших учасників дорожнього руху. Правопорушник не виконав законної вимоги поліцейських про зупинку і продовжив рух. Під час переслідування поліцейськими, правопорушник не включивши покажчик повороту і не переконавшись у безпеці маневру, здійснив поворот наліво, чим допустив дорожньо-транспортну пригоду.

"У ДТП постраждав 43-річний інспектор сектора реагування патрульної поліції. Його госпіталізували до районної лікарні. За кермом автомобіля "BMW X5" знаходився 42-річний житель Луцького району. Водій і поліцейські пройшли огляд на вміст алкоголю в крові, яке показало, що вони не перебували в стані сп'яніння", - підкреслили правоохоронці.

За фактом ДТП слідчі поліції Волині почали кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Миколаєві під час гасіння пожежі постраждало 5 рятувальників

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

США таємно поставили Україні ракети ATACMS, українські сили вперше застосували їх минулого тижня

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА