17:19 05.03.2019

Сакварелідзе: Застрелений у машині в Києві чоловік - свідок у справі "діамантових прокурорів"

1 хв читати
Сакварелідзе: Застрелений у машині в Києві чоловік - свідок у справі "діамантових прокурорів"

Застрелений у власному автомобілі у вівторок у Дніпровському районі Києва чоловік - колишній власник заводу ювелірних виробів, який упізнав свої діаманти в гучній справі "діамантових прокурорів", Сергій Кисельов, повідомив екс-заступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе.

"Убитий Кисельов, людина яка упізнала свої діаманти (колишній власник заводу ювелірних виробів) в гучній справі "діамантових прокурорів"! А також свідок у тій окремій справі...", - написав Д.Сакварелідзе на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок удень.

Як відомо, т. зв. діамантові прокурори - колишні заступник прокурора Київської області Олександр Корнієць та заступник керівника Головного слідчого управління Генпрокуратури Володимир Шапакін, у яких на початку липня 2015 року під час обшуку було знайдено великі суми грошей, цінні папери, а також діаманти.

За інформацією Д.Сакварелідзе, убитий С.Кисельов "раніше розповідав, як із його заводу разом із діамантами, знайденими під час обшуку у заступника прокурора Київської області Корнійця, так само пропали кілька мільйонів доларів і десяток кілограмів золота".

"У свідченнях (С. Кисельов - ІФ) називав прізвища тодішнього заступника генпрокурора і заступника міністра МВС. Також розповів, що в обмін на те, що забуде про вкрадені під час обшуку готівку і золото, справу щодо нього закриють. Тоді так і сталося", - написав екс-заступник генпрокурора.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА