15:44 16.03.2019

У Києві завершилася організована "Нацкорпусом" акція проти корупції в ОПК

1 хв читати

Партія "Національний корпус" та громадська організація "Національні дружини" завершили свою суботню акцію в центрі Києва, на якій вимагали покарати осіб, причетних до корупції та розкрадання коштів, виділених на забезпечення оборони та національної безпеки України.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", після того, як учасники мітингу прийшли до будівлі адміністрації президента України, вони символічно закидали правоохоронців іграшковими свинями.

Потім лідер партії "Національний корпус" народний депутат Андрій Білецький оголосив про завершення акції і анонсував, що наступної суботи буде проведена подібна акція, оскільки президент України Петро Порошенко, як і раніше не реагує на вимоги мітингувальників про покарання причетних до корупції в ОПК.

А.Білецький також повідомив, що активісти формують колону для відправлення з Києва до Полтави, де в суботу, за його словами, правоохоронці побили і забрали у відділення поліції п'ятьох активістів.

У суботу президент України П.Порошенко перебуває з робочою поїздкою в Полтавській області.

Один із фігурантів журналістського розслідування про незаконні схеми в ОПК – колишній перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський (раніше мав прізвище Свинарчук).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА