13:53 20.03.2019

Москалькова задоволена рішенням суду щодо скарги захисту Вишинського

1 хв читати
Москалькова задоволена рішенням суду щодо скарги захисту Вишинського

Уповноважений із прав людини Російської Федерації Тетяна Москалькова задоволена рішенням Касаційного кримінального суду в складі Верховного Суду про передання на розгляд Об'єднаної палати Верховного Суду питання про законність затримання керівника "РИА Новости-Украина" Кирила Вишинського і планує прибути на судове засідання до Києва, якщо дозволить графік.

"Розгляд Об'єднаною колегією завжди піднімає градус об'єктивності і справедливості. Тому мені здається, що сьогоднішній результат - це справді правильний, хороший (результат), що заслуговує позитивної оцінки", - сказала Т.Москалькова в середу в Києві після засідання суду.

Відповідаючи на запитання агентства "Інтерфакс-Україна" про те, чи планує вона приїхати на засідання суду, російський омбудсмен сказала: "Якщо це буде 26 березня (дата попереднього розгляду справи К.Вишинського по суті - ІФ), то у мене на цей час заплановано інше відрядження. Якщо буде інша дата, й у мене буде знято обмеження на в'їзд... якщо у мене буде можливість, то я постараюся бути присутньою, оскільки це дуже важливо".

Раніше в цей день колегія суддів Касаційного кримінального суду в складі Верховного суду передала на розгляд Об'єднаної палаті Касаційного суду в складі Верховного суду клопотання захисту керівника "РИА Новости-Україна" К.Вишінского на незаконність затримання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА