16:59 26.03.2019

Мемуари Мішель Обами можуть стати найбільш продаваною автобіографією в історії

2 хв читати
Мемуари Мішель Обами можуть стати найбільш продаваною автобіографією в історії

Мемуари колишньої першої леді США Мішель Обами під назвою "Становлення" (Becoming) можуть стати найпопулярнішою автобіографією в історії видавничого бізнесу, пише Financial Times.

За даними медіагрупи Bertelsmann, за п'ять місяців уже продано понад 10 млн екземплярів цієї книги, включаючи видання в твердій і м'якій обкладинці, в електронному форматі й у вигляді аудіокниги. Голова Bertelsmann Томас Рабе назвав ці мемуари "найпомітнішим творчим успіхом минулого року".

У 2017 році видавництво Penguin Random House, що входить до групи Bertelsmann, заплатило рекордну суму за права на публікацію мемуарів Барака Обами та його дружини - $65 млн. Версію подій від Б.Обами поки що не опубліковано.

Книгу колишньої першої леді США перекладено 31 мовою, вона також продається в Австралії, Великій Британії, Франції, Німеччині та багатьох інших країнах.

Мемуари поділено на три частини: "Стаючи мною", "Стаючи нами" і "Стаючи великим". У книзі дружина колишнього президента США Б.Обами розповідає про роки, коли вона була першою леді США, про її стосунки з чоловіком, а також про те, за що вона недолюблює нинішнього американського лідера Дональда Трампа.

За даними Nielsen, наразі "Становлення" посідає 11-те місце в топ-20 найпопулярніших біографій і мемуарів, проданих у Великій Британії з кінця 90-х років.

У рамках просування мемуарів М.Обама з листопада об'їхала десятки міст США. З квітня розпочнеться міжнародне турне: Лондон, Копенгаген, Стокгольм, Осло, Париж, Амстердам. Квитки на більшість заходів розпродаються за лічені хвилини.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА