07:45 28.03.2019

Троє людей постраждали, 18 автомобілів знищені під час пожежі на АЗС і автостоянці в Кропивницькому

2 хв читати
Троє людей постраждали, 18 автомобілів знищені під час пожежі на АЗС і автостоянці в Кропивницькому

Під час пожежі, що сталася на автостоянці в Кропивницькому, було знищено 18 автомобілів, троє людей постраждали, повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"27 березня о 20 год. у м. Кропивницькому на вул. Київській на відкритій автостоянці ТОВ "Татіус" в автоцистернах для скрапленого газу виникла пожежа з подальшими вибухами, внаслідок чого постраждали три людини, яких з опіками різного ступеня тяжкості госпіталізували", - йдеться у зведенні, оприлюдненому на офіційному сайті ДСНС у четвер уранці.

За словами рятувальників, о 22.45 підрозділи ДСНС ліквідували пожежу.

"Вогонь знищив чотири автоцистерни для скрапленого газу, шість вантажних і вісім легкових автомобілів. Пошкоджено вісім легкових і два вантажні автомобілі, покрівлю неексплуатованої будівлі на площі 200 кв. м", - підсумували в ДСНС.

Водночас в обласному главку поліції в четвер уранці уточнили, що внаслідок вибуху та пожежі тілесні ушкодження отримали двоє рятувальників і водій автоцистерни, яких оперативно доправили до лікувального закладу.

Також у ГУ Нацполіції в Кіровоградській області поінформували, що поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом НП, пов'язаної з вибухами на газозаправній станції.

"Наразі обставини події з'ясовують фахівці. Інформацію за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 272 "Порушення правил безпеки під час виконання робіт із підвищеною небезпекою" Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

 

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим в Одесі від російської атаки "шахедами"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА