13:36 13.04.2019

У Лисичанську від вибуху на желатиновому заводі загинула працівниця

1 хв читати

Вибух технологічного обладнання стався на території ТДВ "Лисичанський желатиновий завод" із руйнуванням стіни фасаду, загинула працівниця підприємства.

Як повідомляє Головне управління Держслужби України з НС у Луганській області, інформація про вибух обладнання в цеху виробництва кісткового клею надійшла у службу порятунку "101" в суботу.

"Під час розбору завалу знайдено загиблою жінку, працівницю підприємства", - йдеться в повідомленні.

За інформацією відділу комунікації поліції Луганській області, в поліцію від диспетчера ДСНС надійшло повідомлення про те, що в цеху одного з заводів Лисичанська сталося руйнування стіни. Під час пошуку постраждалих під завалами правоохоронці знайшли тіло 56-річної працівниці підприємства.

Прес-служба прокуратури Луганської області повідомила, що вибух стався в суботу близько 4-ї ранку. Подію кваліфіковано за ч. 2 ст. 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт із підвищеною небезпекою на виробництві особою, яка зобов'язана їх дотримувати, що спричинило загибель людини).

Відбувається огляд місця події та інші необхідні слідчі дії. Причини вибуху будуть встановлені після проведення судових експертиз. Перебіг розслідування на контролі керівництва прокуратури області.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА