20:47 15.04.2019

Мін'юст США оприлюднить відредаговану доповідь Мюллера в четвер

2 хв читати
Мін'юст США оприлюднить відредаговану доповідь Мюллера в четвер

Міністерство юстиції США має намір оприлюднити для громадськості відредаговану версію доповіді спецпрокурора Роберта Мюллера цього четверга, повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на представника Мін'юсту Керрі Купека.

Ця версія доповіді Р.Мюллера буде направлена в Конгрес США: раніше Мін'юст спрямовував туди лише лист з приводу розслідування, і в ньому йшлося тільки про основні висновки команди Р.Мюллера.

У березні 2019 року команда Р.Мюллера завершила роботу над доповіддю про втручання РФ у вибори 2016 року в США і передала її генпрокурору США Вільяму Бару. Той у листі Конгресу оголосив, що слідчі не виявили ознак змови між РФ і передвиборчим штабом президента США Дональда Трампа.

Водночас Демократична партія США продовжує чинити тиск на Мін'юст США, щоб доповідь опублікували якомога швидше. Багато демократів наполягають на існуванні змови між передвиборчим штабом Д. Трампа і Росією, незважаючи на висновки Р.Мюллера.

Минулого тижня В.Бар заявляв, що як і раніше готовий опублікувати в середині квітня доповідь Р.Мюллера.

Однак йдеться про відредаговану версію документа. З доповіді будуть прибрані чотири категорії інформації. Перша - дані про колегію присяжних, які повинні залишатися секретними, друга - відомості про методи збору інформації розвідслужбами, третя - інформація, яку не варто поки публікувати, так як вона використовується під час судових розглядів, які ще не завершилися. Четверта категорія - це особисті дані другорядних фігурантів розслідування, яким в результаті не пред'явили обвинувачень.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА