08:22 19.04.2019

Wikileaks закликав опублікувати повну версію доповіді Мюллера

1 хв читати
Wikileaks закликав опублікувати повну версію доповіді Мюллера

Портал Wikileaks у четвер закликав Мін'юст США оприлюднити повну версію доповіді спецпрокурора США Роберта Мюллера за підсумками розслідування можливої змови передвиборчого штабу президента США Дональда Трампа з Росією.

"Ми не схвалюємо того, що значна частина тексту прихована від читачів, що дає поживу теоріям змови. Забезпечте повну прозорість, будь ласка", - йдеться в повідомленні на сторінці Wikileaks в Twitter.

Раніше в четвер Мін'юст США оприлюднив доповідь Р.Мюллера, в якій зазначається, що за два роки розслідування слідчі не виявили ознак змови президента США Дональда Трампа з Росією для перемоги на виборах у 2016 році.

Доповідь оприлюднена у відредагованому вигляді - окремі фрагменти тексту приховані від читачів через чутливість деякої інформацією або через ризики того, що публікація частини даних може негативно вплинути на хід інших розслідувань. Найбільше "прихованого" тексту - в першій частині доповіді. У ній йдеться якраз про контакти передвиборчого штабу Д. Трампа з РФ, а також - про дані, які свідчать про спроби Росії вплинути на результат американських виборів.

Портал Wikileaks фігурує в доповіді як майданчик, який використовували російські хакери для публікації компрометуючих документів, здобутих під час хакерських атак на сервери Демократичної партії США в 2016 році. Команда Р.Мюллера стверджує, що в Wikileaks отримали ці документи від російського ГРУ.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Блінкен вважає лише питанням часу використання заморожених активів РФ для України

Діти не повинні гинути від авіаударів у сучасній Європі, ми маємо захистити їх надійним повітряним щитом - Кулеба

В ООН відреагували на ракетний удар РФ по Дніпру: Ці атаки є прикладом зневаги до людського життя і заслуговують на осуд

У Львові викрили лікарку, яка за гроші встановлювала інвалідність військовозобов'язаним - ДБР

Жителя Миколаївщини, який шпигував для ворога за Силами оборони, засуджено до 15 років в'язниці

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА