18:44 24.04.2019

Бойовики 10 разів обстріляли українські позиції в середу, втрат немає

1 хв читати
Бойовики 10 разів обстріляли українські позиції в середу, втрат немає

Незаконні збройні формування 10 разів порушили режим припинення вогню від початку доби станом на 18:00 у середу, з них шість разів - із застосуванням заборонених Мінськими угодами 120- і 82-міліметрових мінометів, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook .

"Втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил немає. На ворожі провокації підрозділи об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення Операції об'єднаних сил залишається контрольованою", - йдеться у звіті.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" у Донецькій області бойовики чотири рази обстріляли позиції підрозділів об'єднаних сил: із мінометів калібру 120 мм - біля с. Миколаївка Волноваського району, з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї - біля м. Авдіївка, двічі з великокаліберних кулеметів - біля с. Водяне Новоазовського району та с. Новогнатівка Волноваського району.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики обстріляли позиції об'єднаних сил шість разів: тричі з мінометів калібру 120 мм - с. Троїцьке та с. Новозванівка Попаснянського району Луганської області, двічі з мінометів калібру 82 мм і стрілецької зброї - в районі м. Попасна Луганської області та сел. Шуми Торецької міськради Донецької області, з автоматичних станкових гранатометів - біля смт Луганське Бахмутського району Донецької області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА