19:08 07.05.2019

Порушено справу за фактом вибуху гранати в Марганці, внаслідок якого одна людина загинула і п'ять постраждали

1 хв читати
Порушено справу за фактом вибуху гранати в Марганці, внаслідок якого одна людина загинула і п'ять постраждали

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом вибуху гранати в м. Марганці Дніпропетровської області, внаслідок якого загинув чоловік, ще п'ять осіб постраждали, зокрема співробітник групи реагування патрульної поліції.

Як повідомляє у вівторок відділ комунікації поліції Дніпропетровської області, встановлено, що загиблий - раніше судимий за незаконний обіг зброї чоловік, 1981 року народження.

"Звідки у чоловіка граната і що стало причиною вибуху - встановить слідство", - йдеться в повідомленні.

Також, за уточненими даними поліції, внаслідок вибуху травми отримали п'ять осіб, серед яких працівник групи реагування патрульної поліції, 1990 року народження, і дві жінки, 63 і 65 років.

"Усі постраждалі отримали осколкові поранення. Як з'ясувалося, постраждалий співробітник поліції відпрацьовував виклик поряд із місцем події", - повідомляє поліція.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 п. 5 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб).

Раніше цього дня поліція повідомляла, що вибух стався о 15:54 на вул. Лермонтова в м. Марганці. На місці події працює слідчо-оперативна група і вибухотехніки. Встановлюють усі обставини події.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА