10:12 16.05.2019

Канал контрабанди героїну з РФ ліквідували українські прикордонники

1 хв читати
Канал контрабанди героїну з РФ ліквідували українські прикордонники

Українські правоохоронці викрили та ліквідували діяльність злочинної групи, яка організувала канал контрабанди героїну з Російської Федерації до України та реалізацію наркотиків в Одесі, і затримали трьох основних членів групи - громадян України, повідомляє прес-служба Держприкордонслужба.

"12 травня на кордоні з Російською Федерацією в пункті пропуску "Піски" в Харківській області затримано кур’єра, який із приховуванням від прикордонно-митного контролю перемістив близько 600 грамів героїну з РФ в Україну. 15 травня в Одесі зазначеною міжвідомчою групою, із залученням прикордонного спецпідрозділу "Дозор", затримано замовника, який є головним організатором контрабанди та реалізації наркотиків, а також реалізатора-розповсюджувача наркотичних засобів", - йдеться в оприлюдненому в четвер уранці повідомленні.

Затримання відбулося під час отримання ними чергової поставки від кур'єра через поштову пересилку. Під час затримання злочинці були озброєні вогнепальною та холодною зброєю. Під час обшуків у них та їхніх помешканнях виявлено розфасовані на дози наркотичні засоби - героїн і метадон, а також три одиниці вогнепальної зброї.

Досудове слідство триває. Вирішується питання про обрання всім затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА