16:20 20.05.2019

Керівника Держслужби зайнятості заарештували на два місяці з правом внесення 20 млн грн застави

1 хв читати
Керівника Держслужби зайнятості заарештували на два місяці з правом внесення 20 млн грн застави

 Печерський районний суд м. Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на два місяці з правом застави у розмірі 20 млн грн в. о. голови Державної служби зайнятості України Валерію Ярошенку, затриманому під час отримання відкатів на будівництві соціальних об'єктів.

"В. о. голови Державної служби зайнятості та начальник відділу капітального будівництва за клопотанням військової прокуратури Центрального регіону взяті під варту на два місяці. Альтернатива – 20 мільйонів гривень застави для керівника служби та майже 10 мільйонів для його підлеглого", - повідомив спікер Генеральної прокуратури Андрій Лисенко на своїй сторінці у Facebook у понеділок.

Як повідомлялося, 17 травня правоохоронці затримали групу посадовців на чолі з в. о. голови Держслужби зайнятості Ярошенком під час передання 480 тис. грн "відкату" від підприємця.

Крім того, під час провадження досудового слідства також задокументовано злочинну діяльність, пов'язану з отриманням неправомірної вигоди іншими високопоставленими особами Держслужби зайнятості й Міністерства соціальної політики України.

Слідчі ДБР повідомили їм про підозру в шахрайстві, скоєному в особливо великих розмірах або організованою групою (ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України). Санкції зазначеної статті передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на термін від п’яти до 12 років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

Ворог обстріляв із артилерії Куцурубську громаду Миколаївської області

Генштаб ЗС України: На фронті було 104 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку відбито 27 атак противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА