19:03 29.05.2019

Саакашвілі: Зеленський показав, що здатний на сміливі швидкі та незалежні рішення

1 хв читати
Саакашвілі: Зеленський показав, що здатний на сміливі швидкі та незалежні рішення

Екс-президент Грузії та колишній голова Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі, який повернувся в Україну, вважає, що президент України Володимир Зеленський поверненням йому українського громадянства довів, що здатний на сміливі незалежні рішення.

"Президент Зеленський показав цим кроком, що здатний на сміливі швидкі рішення, що це незалежний політик, що він нікого не слухає. Тому що народ України проголосував за демонтаж олігархічної системи та проти "барижної" влади", - сказав він на брифінгу в аеропорту "Бориспіль" у середу після повернення в Україну.

Саакашвілі зазначив, що багато людей зі старої та нинішньої влади не хотіли би бачити його в Україні.

Саакашвілі зазначив, що Зеленський іще після першого туру виборів президента України сказав, що йому необхідно повернути українське громадянство. "Й він повернув. Це людина, в якої слова не розходяться з ділом. Пацан сказав - пацан зробив", - наголосив він.

Екс-президент Грузії прогнозує, що Зеленський "дуже багатьох приємно здивує". "В мене на такі речі чуття. Мені не буде соромно, я впевнений у своїх словах про Зеленського зараз", - заявив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА