11:55 10.06.2019

Керівник САП: Президент до стінки нас не ставив і список для "посадок" не давав

1 хв читати
Керівник САП: Президент до стінки нас не ставив і список для "посадок" не давав

Президент України Володимир Зеленський не ставив керівництву антикорупційних органів тимчасових рамок для демонстрації ефективності роботи й обіцяв не захищати корупціонерів нинішньої влади, заявив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

"ЗМІ трохи перекрутили - жодні дедлайни ні президент, ні будь-хто інший не може нам ставити... Тобто, до стінки нас президент не ставив, дедлайни не виставляв, була розмова про те, що у всіх нас є три місяці, щоб показати зміни в державі", - сказав Холодницький в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна", говорячи про зустріч із главою держави.

За словами керівника САП, президент запропонував йому і директору НАБУ Артему Ситнику бути частиною цих змін. "Вважаю, що це нормально. Щонайменше, його пропозицію в такому вигляді я приймаю й абсолютно підтримую", - наголосив він.

Відповідаючи на запитання про те, чи були ще якісь побажання від глави держави, Холодницький зазначив: "Відразу скажу, що не було жодних списків, кого садити. Були запевнення в підтримці незалежності, в тому, що якщо хтось із нової влади стане фігурантом або, тим більше, підозрюваним, то жодного захисту з боку президента не буде".


Повний текст інтерв'ю буде оприлюднено в новинній стрічці та у відкритому доступі на сайті агентства "Інтерфакс-Україна".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА