21:00 10.06.2019

Біля будівлі АП у Києві відбулася акція проти "капітуляції", під час якої сталася невелика сутичка

1 хв читати
Біля будівлі АП у Києві відбулася акція проти "капітуляції", під час якої сталася невелика сутичка

У Києві біля будівлі Адміністрації президента України активісти провели мітинг "Зупинимо капітуляцію" проти реваншу проросійських сил в Україні, повідомляє інтернет-видання "Українська правда".

За інформацією видання, в понеділок увечері кілька тисяч людей, серед яких ветерани АТО, волонтери і блогери, прийшли до парадного входу АП з плакатами "Ні капітуляції".

Основна вимога присутніх - "Ні капітуляції та реваншу проросійських сил в Україні". Час від часу учасники акції також вигукували "Кучму геть!".

За інформацією видання, люди обурені заявами глави української делегації в Тристоронній контактній групі Леоніда Кучми про необхідність прописати в нових домовленостях про "режим тиші" в зоні збройного конфлікту на Донбасі норму "не стріляти у відповідь".

Активісти також вимагали допустити ветеранів до формування дорожньої карти в рамках Мінського процесу, "інакше це буде капітуляція".

Під час акції перед центральним входом до Адміністрації президента України сталася сутичка між учасниками акції та правоохоронцями. Мітингувальники хотіли повісити на двері табличку "Адміністрація губернатора Малоросії", однак поліція її вирвала і порвала. Після цього сталася сутичка. У свою чергу поліцейський заявив, що не дозволить символіці агресора висіти на держадміністрації.

Учасники акції також спалили білий прапор, який є символом капітуляції.

Станом на 19:50 понеділка мітингувальники почали розходитися.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА