19:38 12.06.2019

Бойовики 12 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі від початку доби, без втрат - штаб ООС

2 хв читати

Від початку доби середи, 12 червня, бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосовуючи проти українських військовослужбовців, зокрема, й види озброєння, забороненого Мінськими угодами, повідомляє прес-центр об'єднаних сил.

"Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї... Внаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських військовослужбовців немає. На обстріл з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються", - йдеться у вечірньому брифінгу прес-центру об'єднаних сил, оприлюдненому на сторінці в соцмережі Facebook.

Згідно з інформацією, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили чотири обстріли позицій об'єднаних сил, з них у районі н.п. Водяне, з напрямку н.п.Азов - зі стрілецької зброї; Старогнатівки, з напрямку н.п. Новоласпа – з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; поблизу Авдіївки, з боку н.п. Мінеральне - з ручного протитанкового гранатомета; Новотроїцького, з напрямку Докучаєвська - гранатомети різних систем.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив вісім обстрілів позицій об'єднаних сил: чотири рази в районі н.п. Зайцеве, з напрямку Зайцевого - з міномета калібру 120 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї; Новгородського, з напрямку Широкої Балки - 120 і 82 мм міномети, зі стрілецької зброї; двічі н.п.Луганське, з напрямку н.п. Нижнє Лозове - гранатомети різних систем; поблизу н.п. Новолуганське, з напрямку Доломітне - великокаліберні кулемети та стрілецька зброя; Новотроїцьке, з напряму н.п. Докучаєвськ - гранатомети різних систем.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог атакував Полтавщину, попередньо, без жертв і постраждалих - голова ОВА

Верховна Рада ухвалила законопроєкт про індивідуальні освітні траєкторії - віцепрем'єр Федоров

Унаслідок атаки БПЛА в Одесі четверо постраждалих перебувають у лікарні, двоє з них - діти - Труханов

Верховна Рада має намір дозволити місцевому голові в певних випадках призначати старосту громади

ВР звільнила сімох членів Рахункової палати - нардеп

Окупанти обстріляли Харків, інформація про постраждалих уточнюється - мер

Спецпрокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом смерті мобілізованого дорогою до навчального центру на Закарпатті

Через ворожий обстріл у Новокаїрах постраждав чоловік - Херсонська ОВА

Ворог завдав ракетного удару по Дніпровському району, попередньо постраждали 4 людини - голова ОВА Лисак

Ексдепутата Запорізької міськради, який коригував ворожі ракети, засуджено до 15 років в'язниці

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА