07:54 15.06.2019

За НП у виправних установах стоять прихильники злодійських традицій

2 хв читати
За НП у виправних установах стоять прихильники злодійських традицій

За надзвичайними подіями в виправних установах стоять прихильники злодійських традицій, які створили злочинну організацію з метою протидії державним інститутам, повідомив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

"Сьогодні, на жаль, у кожній області країни є "положенці", які за погодженням із "злодіями в законі" в місцях позбавлення волі обирають так званих "смотрящіх", діяльність яких, перш за все, спрямована на ослаблення режиму утримання, за принципом "підтримуєш злодійський рух - живеш комфортно, отримуєш "грів" і привілеї", - написав Аброськін у Фейсбук.

За його словами, головною метою діяльності так званих "злодіїв в законі" є особисте збагачення і наповнення різного роду "общаків", які і є фінансовою основою для подальшої злочинної діяльності та поширення "злодійської ідеології".

"На сьогодні підконтрольна злодіям тільки одна установа перераховує в "злодійський общак" до 500 тис. грн щомісяця, до речі нині в Україні функціонують 138 установ виконання покарань", - зазначив Аброськін.

Він також зазначив, що за частину цих грошей створені і діють різні підконтрольні "злодіям" громадські організації, окремі псевдоактивісти, наймаються адвокати, а також корумпуються співробітники правоохоронних органів і судді.

"Останнім часом "злодії" активно використовують різного роду журналістів, правозахисні групи, мета одна - ослаблення режиму утримання у виправних установах, дискредитація керівників різного рівня правоохоронних органів, які займають принципову позицію", - додав він.

"Якщо у нас правоохоронців не буде відповідного інструменту у вигляді відповідного закону для видалення з організму нашої країни ракової пухлини під назвою "злодії в законі", вона поширюватиметься на весь організм, на всі сфери життєдіяльності нашої країни", - підсумував Аброськін.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У російському Брянську вночі були знеструмлені відразу кілька військових і промислових об'єктів - ГУР

Росіяни завдали авіаудару по Бериславу, постраждали 15 осіб - голова ОВА

ТЧХУ допомагає евакуювати маломобільних громадян із прифронтових районів Харківщини

РФ намагається збалансувати ризик для своїх заводів, на яких працюють цивільні, на користь збереження уваги до лінії фронту - британська розвідка

Саудівська Аравія передала ВПП ООН $10 млн на продовольчу допомогу українцям

На війні загинув мер Лебедина Бакликов

Найближчі дні в Україні будуть дощовими й прохолодними

The Reckoning Project подав позов в Аргентині у зв'язку з катуванням українця росіянами

Питаннями українських цивільних, яких утримує РФ, опікуватиметься спеціально створена робоча група - Лубінець

Росія вразила Трипільську ТЕС, бо в української ППО закінчилися ракети - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА