20:07 28.07.2019

У поліції вже є напрацювання, які дозволять встановити причетних до вбивства 23-річного жителя Коростеня

2 хв читати
У поліції вже є напрацювання, які дозволять встановити причетних до вбивства 23-річного жителя Коростеня

У неділю в Житомирі в Головному управлінні Нацполіції України в області відбулась нарада, під час якої обговорювалися заходи для розкриття вбивства 23-річного жителя м.Коростень, тіло якого знайшли 26 липня в лісі в Міланському районі.

"Працівниками поліції відпрацьовується низка версій, зокрема, озвучені в ЗМІ, про причетність загиблого до кримінальних розборок, виборчих перегонів, особисті неприязні стосунки тощо. Наразі вже є деякі напрацювання, які дозволять у подальшому встановити всіх осіб, причетних до цього зухвалого злочину", - написав заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін, який головував на нараді, на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

Разом з тим, як повідомляє Відділ комунікації поліції Житомирської області, під час наради були заслухані представники слідчо-оперативної групи, яка працює над розкриттям убивства. Зокрема про хід проведених слідчо-розшукових заходів доповіли слідчі і працівники кримінальних підрозділів.

"Розслідування цього вбивства знаходиться на особистому контролі керівництва Нацполіції. Ми залучили достатньо сил і засобів для його розкриття та притягнення причетних до відповідальності", - цитує прес-служба обласного главку Аброськіна.

У прес-службі нагадали, що 26 липня в обідню пору до Малинського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевих жителів про виявлення в лісі неподалік автодороги Київ-Ковель тіла чоловіка, присипаного землею. За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Менш ніж за добу поліцейські встановили особу загиблого - 23-річного жителя Коростеня, який у кінці червня 2019 р був оголошений в розшук як безвісти зниклий.

"Наразі посилена слідчо-оперативна група відпрацьовує зібрану на місці події і в ході першочергових заходів інформацію про загиблого. Це години записів камер відеоспостереження, це встановлення обставин з максимальною деталізацією останніх днів життя загиблого, це відпрацювання його контактів і знайомих і ще низка слідчо-розшукових заходів публічного і негласного характеру. До заходів залучені працівники департаментів карного розшуку, стратегічних розслідувань і інших підрозділів кримінальної поліції Нацполіції України", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вдарили по Харкову, пошкоджено нежитлову цивільну інфраструктуру

Серед постраждалих у ДТП за участю голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 років

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

Іспанія надасть Україні ракети для Patriot, снаряди, готує до передачі танки Leopard

Міноборони Данії: Підготовка українських пілотів просувається, мета – передати Україні перші літаки F-16 влітку

Канада виділить ще 13 мільйонів канадських доларів на чеську ініціативу щодо закупівлі снарядів для України

Посольство України в Словаччині передасть ДСНС чотири підводні дрони для гуманітарного розмінування

Глава Пентагону про Patriot для України: Ми продовжуємо працювати над цим питанням дуже серйозно

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА