11:17 30.06.2019

У неділю пройдуть вибори в 66 тергромадах

1 хв читати
У неділю пройдуть вибори в 66 тергромадах

В Україні у неділю, 30 червня, проходять вибори в 66 об'єднаних територіальних громадах (ОТГ), повідомила прес-служба віце-прем'єр-міністра - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка.

"Парламентські передвиборчі перегони - звичайно, важливо, але сьогодні - головні вибори - вибори в ОТГ! Сьогодні народжується ще 66 громад із новими повноваженнями і можливостями", - написав Зубко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

За його словами, жителі тергромад оберуть "менеджерів і управлінців, з якими разом будуватимуть своє майбутнє - успішне і європейське".

Також Зубко зазначив, що перші вибори депутатів і мерів місцевих рад в ОТГ відбудуться в 19 областях України. Зокрема у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Луганській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській області.

Він зазначив, що в неділю також пройдуть додаткові вибори депутатів 30 місцевих рад (14 сільських, 16 селищних), які приєднуються до ОТГ. Зокрема у Вінницькій, Житомирській, Запорізькій, Луганській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській, Чернігівській областях.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

США вивчають можливість постачання Ізраїлю танкових та артилерійських снарядів, військового транспорту більше ніж на $1 млрд - ЗМІ

G7 закликає КНР вплинути на РФ у зв'язку з агресією проти України

Обсяг вивантаження зерна в портах Великої Одеси знизився через обстріли припортової інфраструктури - УЗ

Ми побачили зрушення в питанні розблокування допомоги від США - Шмигаль

У Дніпрі суботу оголошено днем жалоби за загиблими

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА