19:26 01.07.2019

Авіакомпанія SkyUp повідомила про затримки 18 рейсів через несправності у двох літаків

1 хв читати
Авіакомпанія SkyUp повідомила про затримки 18 рейсів через несправності у двох літаків

Авіакомпанія SkyUp Airlines (Київ) повідомила про затримки 18 рейсів 1 липня 2019 року через несправності в роботі двох літаків.

"Низка рейсів 1 липня 2019 року вилітає із затримками. Причина - у двох літаків було виявлено несправності", - пояснюється в повідомленні авіакомпанії.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі SkyUp - обидва літаки будуть готові до виконання рейсів із 19:00 понеділка.

Затримуються рейси з міжнародного аеропорту "Бориспіль": PQ 671 Київ-Катанія і зворотний, PQ 4413 Київ - Анталія і зворотний; PQ 7801 Київ-Тиват і зворотний; PQ 7109 Київ-Шарм-ель-Шейх і зворотний; PQ 421 Київ-Батумі і зворотний; PQ 3101 Київ-Монастір і зворотний; PQ 7011 Київ-Хургада і зворотний; PQ 434 Тбілісі-Київ і зворотний.

Затримуються також рейс PQ 3121 Харків-Монастір і зворотний.

"Затримки - це неприємно. Ми робимо все можливе, щоб здійснити польоти максимально швидко і комфортно. Якщо виникнуть нові затримки, ми повідомимо максимально оперативно", - повідомили в прес-службі авіакомпанії, наголосивши, що SkyUp - авіакомпанія лоукостер, а лоукостери часто літають у невеликі аеропорти "меншої" значущості.

"Це робить ціну квитків дешевшою. Але затримка в такому аеропорту може затягнутися, оскільки за несправності туди складніше доставити потрібні деталі, провести заміну літака і так далі", - зазначили в авіакомпанії.

Водночас аеропорт "Бориспіль" є найбільшим аеропортом в Україні.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА