10:36 02.07.2019

Мінінформполітики закликає Нацраду з телерадіомовлення розблокувати видачу дозволів на тимчасове мовлення на Донбасі та адмінмежі з Кримом

2 хв читати
Мінінформполітики закликає Нацраду з телерадіомовлення розблокувати видачу дозволів на тимчасове мовлення на Донбасі та адмінмежі з Кримом

Міністерство інформаційної політики України закликає Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення провести найближчим часом засідання та розблокувати питання з видачі дозволів на тимчасове мовлення за спрощеною процедурою на території Донецької та Луганської областей, а також на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом.

"Міністерство інформаційної політики України звертається до своїх колег із Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення щодо проведення найближчим часом засідання Національної ради та вирішення актуальних питань із видачі дозволів на тимчасове мовлення за спрощеною процедурою", - йдеться в заяві міністерства.

У Мінінформполітики вважають, що через тривалу перерву в роботі Нацради з телерадіомовлення численні теле- і радіомовники не можуть продовжити чинні дозволи на тимчасове мовлення.

У результаті вони будуть змушені припинити свою діяльність на території Донецької, Луганської областей і на межі з тимчасово окупованих Кримом.

"Також заблоковано видачу нових дозволів на тимчасове мовлення, через що на вільних частотах мовить російська пропаганда", - стверджують у відомстві.

У міністерстві констатують, що без проведення Нацрадою чергових засідань та ухвалення відповідних рішень подолання цих проблем неможливе.

"В умовах інформаційної агресії Російської Федерації питання стабільного українського телерадіомовлення, зокрема на територіях з особливим режимом мовлення – в Донецькій, Луганській областях, а також у шести районах Херсонської області – є пріоритетом інформаційної безпеки України", - йдеться в заяві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА