14:49 05.07.2019

Спецслужби РФ розгортають операцію з інтеграції ОРДЛО в Україну на своїх умовах

2 хв читати
Спецслужби РФ розгортають операцію з інтеграції ОРДЛО в Україну на своїх умовах

Спецоперація спецслужб РФ із реалізації завдання будь-якими можливими способами інтегрувати непідконтрольні українському уряду окремі райони Донецької та Луганської областей до складу України на своїх умовах розгортається наразі в інформаційному просторі, повідомляється на сайті групи "Інформаційний спротив" (ІС).

"Що цікаво, буквально в цей самий час ватажки самопроголошених "ДНР" і "ЛНР" Денис Пушилін і Леонід Пасічник одночасно закликали президента України Володимира Зеленського надати Донбасу "особливий статус". Причому на самих непідконтрольних територіях Донбасу вже кілька місяців активно поширюється т. з. флешмоб "Зеленський, визнай вибір Донбасу", який має підготувати громадську думку жителів "республік" до "об'єднання" з Україною", - зазначає координатор "Інформаційного спротиву" Юрій Карін.

У повідомленні наголошується, що час грає проти РФ, яка вже нині зазнає труднощів із фінансуванням окупованих територій, зокрема Грузії та Молдови, однак такий сценарій дуже небезпечний для майбутнього самої України. Зокрема, в разі його реалізації "Газпром" виступить із вимогою до України заплатити за поставлений до ОРДЛО з 2014 року газ. "Не сумнівайтеся, все підраховано, а акти приймання/передання акуратно підшиті", - зазначає Карін.

Також у цьому сценарії передбачено "освоєння" коштів на відновлення Донбасу, які виділятимуться не тільки з бюджету України, а й західними партнерами.

"Головна пастка міститься в "другому шарі" кремлівського сценарію. Основне, невидиме на перший погляд завдання - будь-що добитися прямих переговорів України з "ДНР" і "ЛНР", а це шлях до визнання "громадянської війни" в нашій країні. У цьому випадку РФ автоматично стає непричетною до війни в Україні, що призведе до цілого комплексу вирішених для Кремля питань, починаючи від санкцій Заходу через агресію стосовно України, і завершуючи переформатуванням самої влади в нашій країні", - зазначає координатор ІС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА