18:20 12.07.2019

Зеленський за скаргою співробітників "Південмашу" ім. Макарова попросив Кличка розрахуватися за поставлені трамваї

1 хв читати

Співробітники державного підприємства "Виробниче об'єднання "Південний машинобудівний завод" імені О.Макарова" ("Південмаш") в м. Дніпрі поскаржилися президенту України Володимиру Зеленському на те, що міська влада Києва не розрахувалася за поставлені столиці трамваї. Зеленський одразу ж зателефонував меру Києва Віталію Кличку з проханням вирішити це питання.

Як повідомила прес-служба глави держави, в п'ятницю під час візиту на підприємство Зеленський отримав відповідну скаргу.

"Вони виконали замовлення, а грошей люди не отримали. До мене звертаються як до президента, я телефоную вам", - сказав він під час розмови з Кличком.

Президент продовжив: "Але найголовніше питання не в цій заборгованості, хоча я прошу вас її сплатити, а в тому, що вони хотіли брати участь у тендері, але його кваліфікаційні умови прописали таким чином, що український виробник не може брати в ньому участь. Тобто умови прописані під постачання з-за кордону".

Зеленський також попросив Кличка по можливості розібратися з фінансами. "А про те, як використовувати нашого вітчизняного виробника, який для нас у пріоритеті, ми з вами поспілкуємося окремо", - завершив розмову президент.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА